Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PSKauppa

PSKauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden peruuttaa kaupan, tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu
tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden kuvat ja niihin sijoitettujen logojen kokosuhteet ovat suuntaa antavia.

Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja
maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä
suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana
korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on
maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Mikäli tilauksessasi on jotain epäselvää, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. Toimitamme tilaukset postin eri toimitustavoilla ja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Tilattavien tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 7-21 arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme
vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästystenaiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Mikäli tilatuilla tuotteilla on eri toimitusaika, toimitamme kaikki tuotteet kerralla siinä vaiheessa kun viimeinen tuote on toimitettavissa. Mikäli haluat jonkun tuotteen jo aikaisemmin, jää
seuraavat jälkitoimitukseen ja jälkitoimituksista veloitamme kustakin toimitustavan mukaisen toimitusmaksun.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@pskauppa.fi tai postitse alla mainittuun palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa, käyttämättömänä ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi. Rahanpalautuksen saat maksunvälittäjänä toimivan Paytrailin kautta summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa siitä kun tuote on palautunut.

Palautusosoite:
Top Pick Oy / PSKauppa
Malminkaari 9
00700 Helsinki

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta, esim. asiakkaan toivomuksesta painatetut tuotteet.

Noutamaton paketti

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10€ + mahdollisen uudelleenlähteysmaksun
toimitustavasta riippuen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti asiakaspalveluun. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin. Reklamaatiotapauksissa voit palauttaa tuotteet PSKaupan kustannuksella Postiin käyttämällä palautustunnusta 629136 / PSKauppa.

TIETOSUOJASELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Top Pick Oy, Y-tunnus 2217628-5

Malminkaari 9, 00700 Helsinki

asiakaspalvelu@pskauppa.fi

050 475 7677

2. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella. Henkilötietoja käsitellään
suostumuksen perusteella. Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen

3. Rekisteriin kerättävät tiedot

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyn asiakassuhteen, tai muu suostumuksen perusteella.

Rekisteriin voidaan kerätä mm. seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Muita mahdollisia tietoja,kuten sukupuoli, syntymäaika tai henkilötunnus, antamasi suostumus tai kielto markkinointiin, mahdollinen yhteisö ja rooli, jossa toimit, kiinnostuksesi kohteet, ostotiedot, maksutavat, kanta-asiakkuuden taso, palveluihimme rekisteröitymisen tunnistetiedot ja verkkoselailutiedot

4. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterinpitäjälle

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty
lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto. Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes
asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään
  • asiakassuhteen syntyessä

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän ulkopuolelle.

Rekisterinpitäjän lisäksi tietoja voi käsitellä myös palveluntarjoajamme, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä. Palveluntarjoajiamme ovat mm.:

  • verkkokauppapalvelun tarjoaja
  • maksuliikennepalvelujen tarjoaja
  • toimituspalvelujen tarjoajat

7. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

8. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tarpeellista asiakassuhteen hoitamiseksi esim. tavarantoimittajamme kanssa. Tällöin huolehdimme
henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

10. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon